Çeker mazbatasını aldı

Çeker mazbatasını aldı

Hafta sonu gerçekleşen olağan kongre de delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilen Başkan Ömer Çeker, mazbatasını alır almaz ziyaretlerine ara vermeden başladı.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleşmiş, mevcut başkan Ömer Çeker’in tek liste ile delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilmişti. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün İzmit İlçe Seçim Kurulu Müdürü Tuğba Kılınç’tan mazbatasını alarak yeni dönem çalışmalarının startını verdi. Başkan Çeker, delegelerin güvenlerine layık olmak adına gece gündüz çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

 

AFYON’A TAZİYE ZİYARETİ

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, Darıca İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt’un eşinin vefatı nedeniyle ayağının tozu ile Afyon Döğer Beldesindeki cenaze törenine katıldı. Kurt’a baş sağlığı veren Başkan Çeker ile birlikte Başkan Yardımcısı Osman Ayas’ta hazır bulundu. Başkan Çeker, pandemiye bir canı daha vermenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “ Sağlık çalışanlarımızın vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak adına gece gündüz demeden çalışıyorlar. Zafer arkadaşımızın eşi de maalesef corona virüsü ile savaşını kaybetti. Acılı ailemizin acısını paylaşmak için bugün Afyondayız. Bir canın daha aramızdan ayrılmaması için lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” dedi.

 

İHSANİYE TEMASLARI

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, başkan yardımcısı Osman Ayas, ilimizde bir dönem görev yapmış sonrasında Afyon ili İhsaniye İlçesine tayin olan Türk Sağlık-Sen eski işyeri temsilcisi İdris Çakır’a da bir ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Çeker ve ekibini tekrar seçilmesinden dolayı tebrik eden Çakır, Kocaeli’deki çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Çeker ve beraberindeki heyet daha sonra sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Çeker, sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı Başkan Türkmen’e teşekkür ederek, çalışmalarının diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını diledi.

 

GÖRÜM’DEN TEBRİK

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker’e hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı ve Kocaeli Kent Konseyi eski Genel Sekreteri Gültekin Görüm’de Çeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalışanların hak ve menfaatlerini koruma noktasında yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Görüm, “ Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanımız Ömer Çeker ve ekibini kutluyorum. Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında yaptığı çalışmalar da kent kamuoyunda olduğu gibi delegeler tarafından teveccüh görmesi de yol haritasının doğru olduğunu gösteriyor. Yeni dönemde Başkan Çeker ve ekibinin çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.