Çaykaralılar gecede buluştu

Çaykaralılar gecede buluştu

 Her yıl Geleneksel olarak  İstanbul Pendik Çaykaralılar Derneği tarafından gerçekleştirilen  Çaykaralılar Gecesi hafta sonu  Gebze...

 

Her yıl Geleneksel olarak  İstanbul Pendik Çaykaralılar Derneği tarafından gerçekleştirilen  Çaykaralılar Gecesi hafta sonu  Gebze Kadırga Tesisleri’nde yapıldı. Kadırga Tesisleri’nde gerçekleşen Geceye çok büyük katılım oldu.

 

 

Geceye, AKP İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz,  Dilovası Kaymakamı  Hulusi Şahin ile Eşi Ebru Şahin ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını AKP İstanbul Milletvekili Erol Kaya yaptı. Gecede konuşma yapan  Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın, böyle güzel bir gecede tekrar hemşerileri ile bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu  ve gururlu olduklarını söyledi. Aydın: “ Bu gece yine buradayız ve beraberiz. Doyduğumuz yerde, doğduğumuz toprakları tekrar hatırlayıp oralarının havasını yaşamak bizleri son derece mutlu ediyor. Geceye katılan konuklarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.  Konuşmaların ardından gecede sahne alan Yusuf Cemal Keskin, Onay Şahin, Kerim Aydın, Zeynep Birinci  katılanları türküleriyle coşturdu. Gecenin sunuculuğunu ise Fadimem yaptı. Çaykaralılar horon eşliğinde  geç saatlere kadar eğlendiler ve gece güzel bir ortamda son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.