Çayırovaspor’un tadı yok

Çayırovaspor’un tadı yok

BAL 7. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor’da ligin ilk devresini tamamladı. Çayırovaspor ilk devreyi 12 puan toplayarak 6. sırada bitirdi.

Bölgesel Amatör Lig’e bu sezon büyük umutlarla başlayan temsilcimiz Çayırovaspor hedeften uzak kaldı. 9 maçta 12 puan toplayan yeşil-siyahlılar ilk devreyi 6. Sırada tamamladı. İlk devrede çıktığı 9 karşılaşmadan 3 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıldı. Galibiyet beraberlik ve mağlubiyet dengesini koruyan temsilcimiz toplamda 12 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü.

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor lige iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk karşılaşmasından galibiyet alan temsilcimiz 4 hafta boyunca ilk 3’ten aşağı düşmedi. 5. Haftadan sonra alınan kötü skorlar Çayırovaspor’u 6. sıraya kadar itti. Lige güzel bir başlangıç yapan temsilcimiz Çayırovaspor grupta istikrarı bir türlü sağlayamadı. İlk devrede istediğini alamayan temsilcimiz ikinci devrede istikrar sağlayıp üst basamaklara çıkmayı hedefleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.