Çayırovaspor’un kaderi Akbaş’a bağlı

Çayırovaspor’un kaderi Akbaş’a bağlı

   Bu sezon Bölgemizi BAL liginde temsil edecek olan Çayırovaspor rakiplerine oranla daha mütevazi bir kadro kurdu.İlk sezonunda en azından...

 

 

 

Bu sezon Bölgemizi BAL liginde temsil edecek olan Çayırovaspor rakiplerine oranla daha mütevazi bir kadro kurdu.

İlk sezonunda en azından kalıcı olmayı hedefleyen Çayırovaspor’un mevcut transferlerle işinin bir hayli zor olacağı düşünülüyor. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın bu noktada atacağı adımlar kulübün geleceğine yön verecek. Akbaş, somut adımlar atıp  Çayırovaspor’a tam destek verirse karamsar tablo ortadan kalkar düşüncesi hakim. Destek vermemesi durumunda ise Çayırovaspor’un BAL liginde kalmasına bile mucize olarak bakılıyor.

 

BAL LİGİ SÜPER AMATÖRE BENZEMEZ

 

 

Geçen sezon 150 Bin TL ile Kocaeli şampiyonu olan Çayırovaspor bu başarısını takım ruhuna borçluydu. Kadronun iskeletiyle fazla oynamadan takviyeler yapan Çayırovaspor beklentilere oranla daha mütevazi bir kadro kurdu. Takım oyununun yanı sıra kaliteli futbolcularında bir arada olması başarı için olmazsa olmazlar arasında gösteriliyor. Ağırlıklı olarak profesyonel futbolculardan kurulu, hedefi, güçlü taraftarı ve camiası olan takımlarla mücadele edecek olan Çayırovaspor’un takım kalitesini yükseltecek, hücum hattını zenginleştirecek, deneyimli 2 transfere daha ihtiyacın olduğu gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.