Çayırovaspor’da transfer şov başladı

Çayırovaspor’da transfer şov başladı

Gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmak isteyen Çayırovaspor, transferdeki suskunluğunu bozdu.

Yeşil-Siyahlılar gizli yürüttüğü transfer çalışmaları çerçevesinde, Doğantepe’nin sağ beki Bayram Can Alyurt, orta saha oyuncusu Orhan Şenmemiş, Somaspor’un forveti Oğuzhan Palaz ve sol beki Hakan Pehlivan’la anlaşmaya vardı.

Çayırovaspor’da transfer şov başladı. Ciddi ciddi 3.Lig’i düşünmeye başlayan yeşil-siyahlı ekip, teknik direktör Erol Çağlın’ın verdiği rapor doğrultusunda 4 oyuncuyla söz kesti. Buna göre yeşil-siyahlı kurmaylar, Doğantepe’nin sağ beki Bayram Can Alyurt (22), orta saha oyuncusu Orhan Şenmemiş (27), Çayırovaspor’a geçtiğimiz sezon rakip olan Somaspor’un forveti Oğuzhan Palaz (21) ve sol beki Hakan Pehlivan’la (27) anlaşmaya vardı.

 

KILIÇ: TRANSFERLER SÜRECEK

Yeni sezonun çok zor ve çetin geçeceğini dile getiren Çayırovaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Vahdet Kılıç, bu doğrultuda transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 4 transferin de nokta atışı olduğuna vurgu yapan emektar yönetici, “Bildiğimiz, tanıdığımız oyuncuları transfer ettik. Güçlü ve karakterli bir takım oluşturma gayretindeyiz. Transferlerimiz sürecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.