ÇAYIROVASPOR TARİH YAZIYOR

ÇAYIROVASPOR TARİH YAZIYOR

Düşme potasından şampiyonluk yarışına Bölgesel Amatör lig 9.grupta Çayırovaspor fırtınası kasırgaya dönüştü. İkinci yarıda oynadığı...

Düşme potasından şampiyonluk yarışına

 

Bölgesel Amatör lig 9.grupta Çayırovaspor fırtınası kasırgaya dönüştü. İkinci yarıda oynadığı 7 maçı da kazanarak şampiyonluk iddiasına güçlendiren Erol Çağlın önderliğindeki Çayırovaspor bu hafta lider Şile Yıldızspor’un konuğu olacak.  32 puanı bulunan Çayırovaspor 37 puanlı rakibini devirmesi durumunda şampiyonluğun en güçlü adayı olacak.

SERİ MODEFEN’LE BAŞLADI

İlk yarının son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Modafen’i deplasmanda 3-0 mağlup eden Çayırovaspor ikinci yarıda oynadığı 6 maçı da kazanarak tarihinin en başarılı serisine imza attı.

8.haftada deplasmanda Belediye Derincespor’a 2-0 yenildikten sonra hoca değişikliğine giden Çayırovaspor takımı Erol Çağlın’a emanet etti. Ne olduysa ondan sonra oldu.  İlk yarının bitimine 4 hafta kala ciddi bir toparlanma sinyali veren Çayırovaspor 4 maçtan 7 puan toplarken asıl çıkışı ikinci yarıda yakaladı. Rakipler karşısında bariz üstünlük sağlayan temsilcimiz grupta sırasıyla Modafen’i deplasmanda 3-0, Ayvalıkgücü’nü deplasmanda 1-0, Kartalspor’u kendi sahasında 1-0, Alaşehir’i deplasmanda 2-0, Yeşilovaspor’u 2-1, Balya Belediyespor’u 3-0 ve son olarak Somaspor’u 1-0 yenerek 7 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.