ÇAYIROVASPOR KENDİNE GELDİ
Bölgesel Amatör lige büyük umutlarla başlayan ve ilk 5 haftalık süreçte maç kazanamayarak ligin dibine demir atan Çayırovaspor ligin 6.haftasında konuk ettiği Kütahya Çamlıcaspor’u 2-1 yenerek kendine geldi.
Erol Çağlın önderliğinde son haftalarda toparlayan Çayırovaspor Kocaeli takımlarının da puan kaybettiği haftada kazanarak puan farkını azalttı. Temsilcimiz bu hafta deplasmanda Büyük Derbentspor’un konuğu olacak.
ÇIKIŞ SÜRSÜN
Bölgemizi BAL liginde temsil eden tek takım olan Çayırovaspor’un şampiyonluk mücadelesine ortak olması için seri galibiyet alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmesi gerekiyor.
Ligin ilk haftalarında yeni takım olmanın dezavantajlarını yaşayan Çayırovaspor son haftalarda daha diri ve ne yaptığını bilen bir takım kimliği sergiliyor.
Özellikle bu hafta karşılaşacağı Büyük Derbent’i devirmekten başka alternatifi düşünmeyen Çayırovaspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün sürdürecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.