Çayırova’nın yol haritası danışma meclisinde çizildi

Çayırova’nın yol haritası danışma meclisinde çizildi

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle danışma meclisi toplantıları Cumhuriyet Mahallesi ile tamamlandı.

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle danışma meclisi toplantıları Cumhuriyet Mahallesi ile tamamlandı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle 9 mahallede düzenlenen danışma meclisi toplantılarında hizmetlerini anlattığı mahalle sakinlerinin soru ve taleplerini dinledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, her şeyin yüz yüz yüze konuşulduğu mahalle danışma meclisi toplantılarını tamamladı. Bir ay devam eden toplantılar Cumhuriyet Mahallesi ile son buldu. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, belediyenin 3.5 yılda yaptığı hizmetler anlatıldı, vatandaşların soruları cevaplandı, talepleri not alındı.


VATANDAŞLARIMIZIN İSTEKLERİ YOL HARİTAMIZ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle danışma meclisi toplantılarında vatandaşları dinlediklerini ve kenti birlikle yönettiklerini söyledi. Çiftçi, “Seçim beyannamemizde ifade ettiğimiz mahalle danışma meclislerimizin ikinci turunu Cumhuriyet Mahalle’mizle tamamlıyoruz. Yaklaşık 1 aydır ilçemizde bulunan tüm mahallelerimizde mahalle danışma meclisi yaptık. Vatandaşlarımızla bir araya geldik, dertleştik her şeyi açık açık, şeffaf bir şekilde konuştuk. Bütün talepleri dinledik ve notlarımızı aldık. Bizler vatandaşlarımız ne istiyorsa onları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istekleri bizlerin yol haritasını belirliyor.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.