Çayırova’nın güvenliği konuşuldu

Çayırova’nın güvenliği konuşuldu

 Çayırova ilçesine emniyet müdürü olarak atandıktan sonra ilçede bulunan siyasi parti ve STK temsilcileri tarafından ziyaret edilen ilçe Emniyet müdürü...

 

Çayırova ilçesine emniyet müdürü olarak atandıktan sonra ilçede bulunan siyasi parti ve STK temsilcileri tarafından ziyaret edilen ilçe Emniyet müdürü Osman Gül, iadeyi ziyaretlerine Saadet Partisi ile devam etti. Çayırova ilçe Emniyet müdürü Osman Gül’ü Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, ilçe başkan yardımcısı Mehmet Saraç, meclis üyeleri Selahattin güneş, Dursun Demiral ve çok sayıda partili karşıladı.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

Ağırlıklı olarak Çayırova’da ki asayiş ve huzurun konuşulduğu ziyarette, iyi temenniler dile getirildi. İlçede bulunan siyasi partiler sivil toplum kuruluşları ve inanç merkezlerinin ortak çalışmasıyla bu ilçe daha yaşanılır bir duruma gelir inancı dile getirildi. Emniyet müdürü Osman Gül, sıcak karşılamadan ve misafirperver tutumlarından ötürü Saadet Partisi ilçe başkanı İlhami Bayrak ve ekibine teşekkürlerini iletti. Halkımızın huzuru için her zaman Emniyetin yanında olduklarını söyleyen Bayrak, “Çayırova ilçesinin müreffeh ve huzurlu bir yaşam sürmesi için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız’’ dedi. Bayrak, ziyaret için Emniyet müdürü Osman Gül’e teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.