Çayırova’nın borcu yok!

Çayırova’nın borcu yok!

Çayırova Belediyesi geçen dönem başkanı Şevki Demirci, kendisinin 147 milyon TL borç bıraktığı iddialarına sert cevap verdi.

Belediyenin borcu olmadığını öne sürdü. Kocaeli’de bir haber sitesine konuşan Demirci, “Bizim aşağı yukarı 45 bin lira bir vergi borcumuz var. O da faizi ile birlikte 60-70 bin lirayı bulmuştur. Ben geldiğim zaman bu borçlar vardı, biz bu borçları yapılandırdık ve 5 senedir de bunlar ödeniyor. Belediyenin müteahhitler, esnafa şuna buna borcu yoktur. Belediyenin 25 kuruş bir borcu yok. Kocaeli’nin tek borçsuz belediyesi Çayırova Belediyesi’dir” dedi. Demirci özetle şunları kaydetti:

BENİMSE ÖDEMEYE HAZIRIM

“7 tane dükkan bıraktık biz ona (Bünyamin Çiftçi’yi kast ediyor), şuyulandırmadan 18 tane arsa var. Kasasına girecek zaten 150 Trilyon lira para var zaten. Burada Kocaeli’nin en büyük kültür merkezini yaptık, çarşı var, orada dükkânlar var. Satıp ödesin o zaman, 7 tane belediye başkanının borcunu ödesin. Şevki Demirci’nin 1 TL borcu yoktur, varsa eğer ödemezsem namerdim. Yalandan gelip borç harç var demesinler

KONUŞMAYA HAKKI YOK

Belki diğer belediyelerin borcu vardır ama bu Çayırova için geçerli değildir. Belediyenin hiç borcu yok, diğer belediye başkanları konuşabilir ama bunun konuşmaya hakkı yok. Ben belediyeye geldiğim zaman belediyenin 35 Trilyon diye borç aldım, 63 Trilyon borç çıktı. Biz bu borca rağmen alacaklarımız var deyip konuyu kapattık. Geldiğimiz zaman 45 günlük belediye maaşları kalmıştı. Bunu Kocaeli’de biliyor, Çayırova’da biliyor. Diğer belediye başkanlarına yüklenen belediye başkanları için söylüyorum, yazık günah kardeşim. Borçsa borç, o zaman gelmeseydiniz kardeşim. Şuan belediyenin 1 kuruş borcu yok, kasasında para dolu."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.