Çayırovalılar projeleri yerinde görüyor

Çayırovalılar projeleri yerinde görüyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği proje gezisine katılan vatandaşlar projeleri yerinde görmekten memnun

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, ilçe sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği proje turunun Çayırovalılar’ın beğenisini kazandığı belirtildi.

Proje turu sonrasında konuşan Hasan İsmail, “Başkanımızın davetiyle çok mutlu olduk. Bilmediğimiz ve görmediğimiz çok fazla eser varmış, Bu çalışmalarından ötürü Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye sonsuz teşekkürler ediyorum. Projeler vatana millete hayırlı olsun” dedi.

DAHA İKNA EDİCİ

Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı eserleri yerinde görmenin çok faydalı olduğunu söyleyen Sami Yılmaz, “Projelerin yapıldığını biliyorduk ancak yerinde görmek daha iyi oldu. Emeği geçen başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Yapılan işlerin yerinde görülmesi daha ikna edici oluyor” ifadelerini kullandı.

YERİNDE GÖRDÜK

Proje turuyla alakalı düşüncelerini aktaran Metin Kalkan, “Öncelikle Başkan Bünyamin Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetleri yerinde görmek, yerinde incelemek, bu hizmetleri alan bir vatandaş olarak bizleri mutlu etti. Hizmet demek kalite demek, başarı demek biz de bugün bunu gördük yerinde” açıklamalarında bulundu.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.