Çayırovalı Migros direnişçisi Şeymanur’un evine haciz geldi

Çayırovalı Migros direnişçisi Şeymanur’un evine haciz geldi

Migros direnişçilerinden Çayırovalı Şeymanur Kılıçlı’nın bir yıl önce evlendiği eşiyle, banka kredisiyle aldıkları evine taksitleri ödeyemeyince haciz geldi. Kılıçlı, “Biz daha yeni bir şeylere umut bağlamışken bizleri umutsuzluğa bağlıyorlar" dedi

 

kesk-baldur-migros-42.jpg

Migros Depo’da direnişteki işçilerden Çayırova Yenimahalle’de oturan Şeymanur Kılıçlı da Kod 29’dan işten çıkartıldı. 25 yaşındaki, bir yıllık evli Kılıçlı krediyle edindikleri evlerine haciz geldiğini belirtip, “Biz daha bir şeylere umut bağlamışken bizleri umutsuzluğa bağlıyorlar” dedi.

KESK HEYETİNE ANLATTI

 

kesk-baldur-migros-41.jpg

Eşi Servet Kılıçlı’nın da fabrika işçisi olduğunu, bir süre eşinin de ücretsiz izine çıkartıldığını ancak içinde bulunduğumuz süreçte işine döndüğünü kaydeden Kılıçlı kendisini dinleyen KESK Eşgenel Başkanı Aysun Gezen ve beraberindeki heyete de sorunu anlattı.

ÇALIŞAN KADINA TACİZİ

ADETA DOĞRULAMIŞLARDI

 

kesk-baldur-migros-54.jpg

Kılıçlı, Migros Depo içinde bir süre önce de gündeme gelen, Anadolu Grubu ve Us-Grup yönetiminin de sessiz kalarak adeta doğruladığı kadına taciz vakalarının da, gözle taciz başta olmak üzere yaşandığını dile getirdi.

YARIN ÇOĞUNUN BAŞINA GELEBİLİR

Banka kredisiyle edindikleri evlerine de kredi taksitlerini ödeyemediklerinden haciz geldiğini belirten Kılıçlı, “Daha dün öğrendik Kod 29’dan atıldığımızı. Biz daha yeni bir şeylere umut bağlamışken bizleri umutsuzluğa bağlıyorlar. Sadece direnişimizde bunları görebiliyoruz. Direne direne kazanacağımızı da biliyoruz. Patronların eline bir koz geçmiş, bu kozu bizlere, tüm halkımıza karşı kullanıyorlar. Bugün benim başıma gelen yarın çoğunun başına gelebilir” diye konuştu.

HİÇBİR ŞEY İMZALAMA

HİÇBİR ŞEY YAPAMAZLAR

 

kesk-baldur-migros-40.jpg

KESK Eşgenel Başkanı Aysun Gezen ise Kılıçlı’yı haklarına dair bilgilendirip, “Size hiçbir şey yapamazlar. Siz hiçbir şeye imza atmayın. Yapabilecekleri tek şey; her şeyden ikişer tane örneğin iki televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi varsa birine işlem uygulamak” dedi. Kılıçlı hepsinden birer tane olduğunu belirtince Gezen bu sefer, “Sadece aklınızda bulunsun. Hiçbir taahhütte bulunmayın. Hiçbir şeyin altını imzalamayın. Aksi taktirde, hiçbir sıkıntı ile karşılamazsınız” uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.