Çayırovalı kadınlara el işi ürünleri satış noktası

Çayırovalı kadınlara el işi ürünleri satış noktası

Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların el emeği göz nuru el işi ürünlerini semt pazarında satıp aile bütçesine katkı sunmaları için yer tahsis etti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi seçim beyannamesinde verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Çayırova Belediyesi kadınların el emeğiyle hazırladığı el işi ürünlerini pazarda satmaları için satış noktası oluşturdu. Çayırova Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde gerçekleşen projede Çayırova’lı kadınlar el emekleriyle ürettikleri ürünleri Yenimahalle’de kurulan Çarşamba Pazarı girişine açılan tezgâhta satışa çıkardılar. Kadınlar kendilerine ücretsiz olarak ayrılan noktada el emeği göz nuru ürünlerini satarak, ev ekonomilerine destek olacak.

 

ÇİFTÇİ EL EMEĞİ ÜRÜNLERDEN ALDI

Ev hanımlarını sosyal ve iş hayatına katacak projeye pilot bölge olarak belirlenen Çarşamba Pazarı her hafta ev sahipliği yapacak. Uygulama ilerleyen zamanlarda diğer pazarlarda da yaygınlaşacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi el işi ürünleri satış noktasını ziyaret etti. Kadınlara verdiği önem ve desteği her fırsatta gösteren Başkan Çiftçi, kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alacağı ve aile bütçelerine katkı sağlayacağı projede kadınların yanında oldu. Başkan Çiftçi sergideki ürünleri incelerken, el emeği göz nuru ürünlerden satın alarak kadınlara destek oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.