Çayırova’daki turnuva Pendik’ten iyi

Çayırova’daki turnuva Pendik’ten iyi

Gebze’nin Köşklüçeşme Mahallesi’nden gençlerin kurduğu Kırmızı TB, bu sezon ilk defa turnuvaya katıldı ancak Ata Kılıç, bugüne kadar çok turnuva izlemiş: Basketbol Pendik’te de yaygın. Çayırova’daki turnuva, Pendik’ten de iyi

kirmizi-tb.jpg

Gebze’nin Köşklüçeşme Mahallesi’nde üçü lise öğrencisi, biri üniversite mezunu dört gencin; Ata Kılıç, Enes Evgin, Eren Tekin ve Fatih Kepenek’in formasını terlettiği Kırmızı TB, turnuvanın üçüncü turunda Beşiktaş’ı eledikten sonra dördüncü turda Pendik temsilcisi, turnuvanın şampiyonu Pendik temsilcisi İstanbulls ile eşleşti ve sahadan 21-9’luk skorla yenik ayrılarak elendi. Ata Kılı, “İstanbulls’u eleseydik, belki de biz şampiyonduk” dedi. 

mac-buuuu.jpg

Turnuvayı değerlendirmesini istediğimiz Ata Kılıç, “Herşey gayet güzeldi. Hatta Çayırova’daki turnuva, İstanbul’dakilerden daha iyi” dedi. Pendik’te çok sayıda turnuva izlediğini belirten, Pendik Bayraktarspor forması giyen Ata Kılıç, “İlk gün iki, ikinci gün beş maç oynanmasına sitemler vardı. Sizin görüşünüz ne?” sorusunu, “Aslında günde beş maçta oynanabilir ancak ilk gün oynanan maç sayısını ikiden üçe çıkartıp ikinci gün maç sayısından eksiltmekte sonuç verebilir” diye konuştu. Ata Kılıç turnuva devam ettiği sürece önümüzdeki yıllarda da katılmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

 

**

 

İKİNCİ Mİ YEDİNCİ Mİ? BELEDİYEDEN GAYRİ RESMİ AÇIKLAMA

Konsept değiştirdik.

Bu yıl ikinciyi düzenledik

 

eski-afis.png

 

Çayırova Belediyesi’nin bu yıl bir yenisini düzenlediği sokak basketbol turnuvasının sayısı, turnuvaya gölge düşüren tek detay oldu. Konuya dair aleyhte yapılan söylenti ve sitemlere belediyeden şimdiye kadar resmi bir açıklamada bulunulmadı. Ancak ismi bizde saklı bir üst düzey yönetici, konsept yenilediklerini ve bu konsept nezdinde turnuvanın ilkinin geçen yıl, ikincisinin ise bu yıl düzenlendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.