“Çayırova’daki eğitimin kalitesi artacak”

“Çayırova’daki eğitimin kalitesi artacak”

 Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı arasında yapılan eğitim projesi kapsamında “Çağdaş Yönetim Teknikleri...

 

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı arasında yapılan eğitim projesi kapsamında “Çağdaş Yönetim Teknikleri ve Liderlik Eğitimi” açılış programı dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Çayırova’daki resmi/özel okul müdür ve müdür yardımcıları katılımıyla açılışı yapıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Çayırova’da eğitimin kalitesini ve başarısını üniversitelerde eğitim fakültelerinde ve Avrupa Birliği projelerinden yararlanarak üst seviyelere çıkarmak hedefindeyiz ve bunun ilk başlangıcı geçen eğitim öğretim döneminde Çayırova’daki tüm Öğretmenlerle Kocaeli Üniversitesi desteği ile yapılan sınıf yönetim semineri ve bugün Marmara bölgesinde bir prestij olan ‘Çağdaş Yönetim Teknikleri ve Liderlik Eğitimi’ ile devam etmektedir. Bu eğitimdeki amacımız Çayırova’daki yöneticilerimizin çağdaş yönetim teknikleri konusunda yöneticilerimizin bilgilerini arttırmak modern kamu yönetim gereklerine uygun yenilikçi ve gelişmeye açık yöneticiler olarak çalışmalarını sağlamaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.