Çayırovada tiyatro şöleni devam ediyor

Çayırovada tiyatro şöleni devam ediyor

Çayırova Belediyesi'nin Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği tiyatro oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu 2 çocuk tiyatrosu ve 1 yetişkin tiyatrosu sahne alacak.

 Çayırova Belediyesi Aralık ayı boyunca sürdürdüğü tiyatro oyunları devam ediyor. Ay boyunca 7 farklı tiyatro oyununu perdeye çıkartan Çayırova Belediyesi bu hafta sonu 3  farklı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturacak. Taş Prenses ve Çocuk Kalbi çocuk tiyatro oyunu ve Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems yetişkin tiyatro oyunu hafta sonu gösterimde olacak.

 

SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK

Bugün Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde “Taş Prenses’’  çocuk tiyatrosu 2 seans olarak saat 13.00’da çocuklarla buluşacak. Aynı gün saat 19.30’da bu kez Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi kapılarını “Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems’’ ile yetişkinlere açacak.  Pazar günü Aralık ayının son tiyatro oyunu olan “Çocuk Kalbi’’ çocuk tiyatrosu saat 13.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde 2 seansla oynanacak. Çayırova Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü yeni yılla beraber kültür ve sanat etkinliklerini sürdürmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.