Çayırova’da tek Darıca’da “teke tek!”

Çayırova’da tek Darıca’da “teke tek!”

AKP yarın 11.00’de Çayırova’da 15.00’te Darıca’da kongreye gidecek. Çayırova’da Servet Günay tek aday. Darıca’da genel merkezce adaylığa atanan Acay karşısında Murat Arslan baskıya rağmen henüz “Çekildim” demedi!

Adalet ve Kalkınma Partisi, bölgemizdeki iki ilçede yarın seçime gidecek. Çayırova’nın kongresi öğlen öncesi 11.00’de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde tek adaylı gerçekleşecek.

YEREL SİYASETİ SEVİYOR ANKARA’DA GÖZÜ YOK

Çayırova’nın beldelik döneminde AKP kurucu başkanı olan Servet Günay bu sefer atama ve tek aday şartı olmasına karşın, ikinci dönemine seçilmiş olarak başlayacak. Aktif siyasette yerel olanı seven ve bugüne kadar sadece yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylıkları olup milletvekilliğine oynamayan Günay, sevdiği yerel siyaset biçimini sürdürecek. 400 ilçe kongresinin oy hakkının olduğu kongrede asil ve yedekleriyle birlikte 30'u asil 30'u yedek 60 yönetici ve 42 il delegesi belirlenecek. 

O HABERİ DOĞRULAMADI VE YALANLAMADI

AKP Darıca İlçe Teşkilatı ise kongreye 24 saatten kısa süre kala, sancılı gidiyor. İki hafta kadar önce adaylığını açıklayan, mevcut ilçe başkanı Avukat Ufuk Acay’ın başkan adaylığına atanması ve tek aday dayatmasına karşın o günden bu yana da geri adım atmayan Murat Arslan, Darıca Gazetesi’nin iddiasına göre adaylıktan kesin çekildi. Ancak tek kelimelik yanıt istemi ile SMS gönderdiğimiz Arslan yarım saati aşkın süreye rağmen dönüş yapmadı.

ACAY’IN SEÇİLMİŞ BAŞKANLIK HEDEFİ SEKTEDE

Öte yandan Muzaffer Bıyık’ın AKP Darıca İlçe Başkanlığı’ndan son yerel seçimin aday adaylığı sürecinde genel merkezden aldığı olur ile aday adayı olarak istifa eden Bıyık’ın yerine ilçe yönetimi içinden atanan Acay’ın yarınki kongre için seçilmiş başkan olma hedefi, şimdilik (12 Eylül Cumartesi. Saat 19.10) sektede. AKP Darıca İlçe Teşkilatı'nın Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri'ndeki kongresinde 401 delege; 30 kişilik asil 30 kişilik yedek yönetim ile birlikte 60 il delegesini belirleyecek. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.