Çayırova’da Sosyal Medya ele alındı

Çayırova’da Sosyal Medya ele alındı

  AKP Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Mehmet Öztürk, Sosyal Medya Sorumlusu Gözde Kahvecive İl Yönetim...

 

 

AKP Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Mehmet Öztürk, Sosyal Medya Sorumlusu Gözde Kahvecive İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz’ın ziyareti ile gerçekleştirilen toplantıda Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin, Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Ali Yeşilyurt, İlçe Ana Kademe Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Atlı, kadın ve gençlik kolları tanıtım medya başkanları ile sosyal medyadan sorumlu parti temsilcileri hazır bulundu.

 

İLÇELERDE YAPILANMA TAMAMLANDI

2014 yerel seçimleri sürecinde il ve ilçeler tarafından yapılan çalışmaların değerlendirdiği toplantıda tanıtım çalışmalarının ve sosyal medyanın Kocaeli ve ilçelerindeki işleyişi ele alındı. AKP Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Mehmet Öztürk, özellikle sosyal medyada parti temsilcileri ve kişilere yönelik ahlaki ve ailevi değerlerine tesir etmeden etik bir üslupla paylaşımların olacağını ve ilçelerde de bu yönde yapılanmanın olacağını vurguladı.

 

SİYASETİN TEK LİMANI AHLAKTIR

 

Seçim döneminde yürütülecek dış görsel çalışmalarının netleşmek üzere olduğunu söyleyen Öztürk, bu konuda ilçelere önemli görevler düştüğünü belirtti. Ayrıca Öztürk, “Her alanda olduğu gibi bu konuda da büyük bir hassasiyet gösteren tanıtım ve medya komisyonlarımız başta olmak üzere tüm parti mensuplarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Seçim propaganda sürecinin başladığı bu günlerde adaylarımızın açıklanması ile birlikte atmosfer daha farklılaşacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.