Çayırova’da SKM programlarına başladı

Çayırova’da SKM programlarına başladı

 AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi programlarının ilk gününde Akse Mahallesi’nde muhtarlık, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Programlara...

 

AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi programlarının ilk gününde Akse Mahallesi’nde muhtarlık, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Programlara Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ta eşlik ederken, belediye başkanı aday adaylarının bazıları da hazır bulundu. Yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından ev ve yine mahalle sakinleri ile bir araya gelen program sorumluları, yaklaşan yerel seçimleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Esnaf ve ev ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi ile birlikte akşam programında Akse Mahallesi’nde bulunan Buğrahan Sitesi yönetimi ile bir araya gelen AKP Çayırova SKM Heyeti, site yönetiminin sorunlarını dinledi.

 

ÇAYIROVA TEK TEK DOLAŞILDI

 

Yine esnaf ve halk ziyaretleri ile startı verilen programda ilk olarak Çayırova Taksi Durağında bir ziyaret gerçekleştirildi. Taksici esnaflarla bir araya gelinen programa Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin ve ilçe ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanından oluşan program sorumluları eşlik etti. Taksi durağı ziyaretinin ardından esnaflara ziyaretler gerçekleştirildi. Çayırova Mahallesi Merkez Camii cemaati ile bir araya gelinen programda taziyeler ve geçmiş olsun ziyaretleri de gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.