Çayırova’da SKM programları devam ediyor

Çayırova’da SKM programları devam ediyor

  AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program kapsamında ziyaretlerde bulundu.Derneklere...

 

 

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Derneklere ve düğün programlarına katılan Şeker’e Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin, AKP Belediye Meclis Üyesi Asım Yazar ve AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İsrafil Kanbul ve Hüseyin Çelik eşlik etti.

 

ŞEKER’DEN KIRŞEHİRLİLERE ZİYARET

Kırşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen sabah kahvaltısı ile Çayırova programlarının startını veren AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, dernek başkanı Fatih Soylu ve yönetimi ile dernekte bulunan vatandaşlara misafirperliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve beraberindeki seçim koordinasyon merkezi heyeti ile dernekte Kırşehirlilerle bir araya gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, kahvaltı sonrası dernek üyelerini dinledi.

 

SOYLU’DAN TEŞEKKÜR

Dernekte düzenlenen kahvaltı programının ardından açılış konuşmasını Kırşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Soylu gerçekleştirdi. Derneklerin önemine vurgu yapan Soylu, Çayırova’da hizmet veren Kırşehirliler Derneği’nin genç bir ekipten kurulu olduğunu söyledi. Kırşehir’in geleneklerini ve göreneklerini, Çayırova’da da yalatmak istediklerini söyleyen Soylu, bu çerçevede Çayırova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a teşekkürlerini sundu. Çayırova’da yapılan kültürel faaliyetlerde derneklerin yöresel kültürlerini yansıtabildiklerini belirten Soylu, verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

AKBAŞ, “ÇAYIROVA’YI BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”

Dernek başkanı Fatih Soylu’nun ardından dernekler ve dernekçilik hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, öncelikle Kırşehirliler Derneği’ne ve tüm Kırşehirlilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Yaşam kalitesi daha yüksek bir Çayırova’yı tüm Çayırova’lılarla, derneklerle birlikte inşa ettiklerini söyledi. Altyapıyla, üstyapıyla, parkıyla ve yeşil alanıyla Çayırova’nın çehresinin değiştiğini ifade eden Akbaş, Çayırova Yenimahalle’de belediyenin yapması gereken tüm çalışmaları bitirdiklerini belirtti. Çayırova mahallesinin tamamlandığını da vurgulayan Akbaş, Özgürlük ve Atatürk Mahallelerinin de bitmek üzere olduğunu ifade etti. Yeşil alan çalışmalarında mevcut yeşil alanlarının iki katına çıkarıldığını söyleyen Akbaş, çevrenin yanı sıra sportif ve eğitim alanında da önemli yatırımları Çayırova’ya kazandırdıklarını belirtti.

 

AKBAŞ, “DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Derneklerin Çayırova’daki yeri hakkında görüşlerini aktaran başkan Akbaş, “Belediye olarak bütün derneklerimizi önemsiyoruz. Derneklerimiz Çayırova’nın kültür ve sanat şehri olma yolunda en büyük etkiye sahip sivil toplum kuruluşlarıdır. Derneklerimizle birlikte her yıl folklor ve sanat festivalleri düzenliyoruz. Burada derneklerimiz yöresel zenginliklerini Çayırova’mız da yaşatıyorlar. Derneklerimiz birer kültür yuvası olmalı. Derneklerimizde gençlere ve kadınlara yönelik aktiviteler yer almalı. Derneklerin Çayırova’daki yeri çok farklı ve önemli. Derneklerimizin Çayırova’da kültürlerini yaşatması, ilçemize yeni kültürleri yansıtmaları için derneklere desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.