Çayırova’da rekor yardım

Çayırova’da rekor yardım

Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2021 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlarla toplamda 19.622.910,69 TL yardım yapıldığı belirtildi.

Çayırova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2021 yılında

Faaliyet raporunu açıkladı. Açıklanan Faaliyet raporunda Merkezi ve Vakıf öz kaynakları ile Çayırova’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara toplamda 19.622.910,69 TL yardım yapıldı. Yapılan yardımlarla ilgili olarak açıklamada bulunan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşıyor, sorunlarını dinliyor ve taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. 2021 yılında yapılan sosyal yardımların Çayırova ilçemizin kuruluşundan bu yana yapılan yardım miktarının üstünde.

 

“BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILIYOR”

Dijitalleşen Türkiye kapsamında artık vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeden Sosyal Yardım başvurularını E-devlet üzerinden kolaylıkla yapabilirler. 15 Ekim 2021 tarihinde başlayan bu uygulama ile yaklaşık 3 ay içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza toplamda E-Devlet üzerinden 3228 yardım talebi oluşmuş ve bu talepler 15 gün gibi kısa sürede cevaplandırılmış ve başvuru sahiplerine bilgi verilmiştir” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum