Çayırova’da oy oranımız yükseldi

Çayırova’da oy oranımız yükseldi

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay geride kalan bir yılı değerlendirdiği basın toplantısında, “Geçtiğimiz günlerde yapılan bir anketin sonucuna göre Çayırova’da geçmişteki oy oranımızın üzerindeyiz” dedi

13 Eylül 2020’de gerçekleşen kongre ile AKP Çayırova İlçe Başkanlığı’na seçilen Servet Günay yönetimdeki bir yılını değerlendirdi. Günay geride kalan bir yılı değerlendirdiği basın toplantısında, “Geçtiğimiz günlerde yapılan bir anketin sonucuna göre Çayırova’da geçmişteki oy oranımızın üzerindeyiz” dedi. Akse Mahallesi’ndeki İkiler Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa ile AKP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ile birlikte parti yöneticileri katıldı. Basın toplantısı İlçe Başkan Yardımcısı Vahit Terzi’nin selamlama konuşması ile başladı. Bünyamin Çiftçi’nin belediye çalışmalarını değerlendirmesinin ardından Servet Günay söz aldı. Günay ve Çiftçi’nin gazetecilerden gelen soruları yanıtlaması ile toplantı sona erdi.

 

ÇOK GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay sözlerine kendisinden önceki ilçe başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek başladı. Geçmişte yapılan çalışmaların üzerine yeni çalışmalar eklemeyi hedeflediklerini belirtip, “Gençlik ve kadın kollarımız ile birlikte çok güçlü bir teşkilatız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza ve partimize daha güçlü bir oy oranıyla katkıda bulunacağız” dedi. Geride kalan bir yıllık süreçte 3 binin üzerinde yeni üye kaydettiklerini belirten Günay, 80 bin seçmeni olan Çayırova’da 25 bini aşkın üyeye eriştiklerini, genel merkez ve Türkiye ortalamalarının üzerine çıktıklarını kaydetti.

 

SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Başka siyasi partiler gibi farklı amaçları olmadığını, istişare kültürünün çok önemli olduğunu ve belediye başkanıyla sürekli istişare içinde olduklarını kaydeden Servet Günay, kendilerini herhangi bir sorun için arayan vatandaşlarda da siyasi tercihleri dâhil hiçbir ayırımda bulunmaksızın sorunlarını çözmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

 

NÜFUS ARTTIKÇA İHTİYAÇ ARTIYOR

Gıda ürünlerinde son zamanlarda yaşanan pahalılıklara dair marketlerde çalışma yaptıklarını ve il teşkilatına rapor hazırladıklarını kaydeden Başkan Günay, elektrik ve telefon hizmetlerinde yaşanan aksamalara dair ise gerek SEDAŞ gerekse Telekom’un bir dizi yatırımları olduğunu ancak nüfus arttıkça ihtiyaç ve taleplerin de arttığını kaydetti.

 

SÜREKLİ SAHADAYIZ

Ülkemizdeki pandemi sürecine karşın gerek yerel yönetimlerin gerekse Hükümet’in vatandaşa büyük katkı sağlayan çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Günay, “Geçtiğimiz günlerde yapılan bir anketin sonucuna göre Çayırova’da geçmişteki oy oranımızın üzerindeyiz. Bunun sebebi teşkilat olarak hepimizin sahada olmasıdır. Çayırova’da bizim gençlik ve kadın kollarımızın yaptığı çalışmayı muhalefetteki siyasi partilerin il teşkilatları dahi yapamıyor. Biz sürekli sokaktayız ama diğer partileri sokakta görmüyoruz. Halk samimiyetimizi görüyor. Sıkıntılar elbette olabilir ama vatandaş sorunların çözümü için AK Parti’den başka parti görmüyor” diye konuştu.”

yonetim+++++++++++.jpg

 

basin+.jpg

Detaylar yarın...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.