Çayırova’da okullar  arası basketbol turnuvası

Çayırova’da okullar arası basketbol turnuvası

Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası 3x3 Basketbol turnuvası büyük ilgi gördü.

Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3x3 Orta Okullar Arası Basketbol Turnuvası Emek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuvada 12 okul takımı 108 sporcuyla ter döktü. 2009, 2010 ve 2011 doğumlu öğrencilerin kendi yaş kategorilerinde müsabakalara çıktığı organizasyonda toplam 23 takım grup aşamalı sistemde belirlenen maç fikstürüne göre maçlarını oynadı.  Turnuvaya katılan her takıma malzeme desteği hediye edilirken ayrıca şampiyon olan sporculara basketbol topu verildi.


ŞAMPİYONLARA KUPA VE MADALYA
Ortaokullar arası 3x3 basketbol turnuvası 1 gün sürerken, gün sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde başarı elde eden takım ve sporculara kupa ve madalyaları verildi.
2009 doğumlular kategorisinde Güzeltepe Ortaokulu şampiyon olurken, 2.lik İstiklal Ortaokulu ve 3.lük Metehan Ortaokulu’nun oldu. 2010 doğumlular kategorisinde şampiyonluğu Reysaş Ortaokulu kazandı. Bu kategoride 2.liği Güzeltepe Ortaokulu elde ederken, Metehan Ortaokulu 3. olma başarısı gösterdi. 2011 doğumlular kategorisinde ise Metehan Ortaokulu şampiyon olurken, Güzeltepe Ortaokulu ikincilik, Yeni Umut Ortaokulu üçüncülük elde ederek kupa ve madalyalarını aldılar. Takımı dereceye giren her sporcuya özel olarak basketbol topu hediye edilirken, turnuvaya katılan her okula malzeme desteği verildi. Kupa merasimi sonrası takımlar toplu fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdi.

 

DEVAMI GELECEK
3x3 Okullar Arası Basketbol turnuvası keyifli anlara sahne oldu. Çocukları spora özendiren organizasyon başından sonuna kadar fair play çerçevesinde geçti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Spor Festivali ve Sokak Basketbolundan sonra ilçeye alt yaş grupları adına önemli bir organizasyon kazandırıldı. Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün bu yıl ilkini düzenlediği turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceği bildirildi.

 

cayirova-2-006.jpg

 

cayirova-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.