Çayırova’da Korkmaz ve Gültekin döndü

Çayırova’da Korkmaz ve Gültekin döndü

Çayırova Belediyesi’nde 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin ardından görevden alınanlardan Erdal Gültekin ve Ömer Korkmaz suçsuz bulunarak görevlerine iade edildi.

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin ardından OHAL sürecine giren ülkemizde çok sayıda devlet memuru, bürokrat FETÖ soruşturmalarından geçti. Çok sayıda kişinin devlet memurluğu hakkı ellerinden alındı. Devam eden soruşturmalar nezdinde ise görevine iade edilenler de oldu.
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDILAR
Çayırova Belediyesi’nde de bir dönem Kültür İşleri Müdürü olarak görev yapan Yüksel Küçük, zabıta memuru Ömer Korkmaz ve belediye memurlarından Erdal Gültekin ama FETÖ ama PKK terör örgütleri ile ilişkilendirilerek görevlerinden uzaklaştırıldı. Bu üç ismin belediyedeki görevlerine geri dönüşlerine dönemin belediye başkanı Şevki Demirci de yazılı itirazda bulunarak engel olmaya çalıştı. Ama bir süre önce Ömer Korkmaz ve Erdal Gültekin görevlerine döndü. Yüksel Küçük’ün bekleyişi ile sürüyor.
Görevine iade edilenlerden Erdal Gültekin, 26 Ağustos tarihi itibariyle yine işbaşı yaparken bu durumu sosyal medyadaki sayfasından, “Değerli ve sevgili dostlarım. 
ŞİMDİ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NDE
FETÖ iftirasına kurtuldum ve görevime iadem onaylandı” diye duyurdu. Erdal Gültekin bugüne kadar bilinen, FETÖ soruşturmasından göreve dönen ilk memurlar arasında yer edindi. 2004 yılından itibaren Çayırova Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Erdal Gültekin, Marmara Üniversitesi’nde iktisat ana bilim dalı eğitimi alıp yüksek lisans yaptı. İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi’nde de İlahiyat Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Kadrosu şeflik olmasına karşın bugüne kadar hiç muhasebe şefliği görevinde bulunmadı. Göreve iadesinin ardından Belediye Spor Müdürlüğü’nde memur olarak çalışmayı sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.