Çayırova’da Karadeniz ve Balkan rüzgârı esti

Çayırova’da Karadeniz ve Balkan rüzgârı esti

Çayırova Belediyesi'nin hafta sonu düzenlediği Batı Karadeniz ve Balkan Türkleri Kültür Festivali büyük ilgi gördü.

Çayırova Belediyesi’nin Karadeniz Yöresel Dernekleriyle birlikte düzenlediği Batı Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali büyük ilgi gördü. Karadeniz esintilerinin olduğu gecede Resul Dindar ve yöresel sanatçılar Habibe Bozkır, Sezai Yıldırım, Şevket Doğan sahne aldı.


RESUL DİNDAR SAHNEYİ SALLADI
Batı Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali’nde sahne alan Resul Dindar, sevilen parçalarıyla  kulakların pasını sildi. Enerjisi ve sahne performansı ile izleyenlere güzel bir gece yaşatan Resul Dindar Karadeniz şarkılarını Çayırova’lılar için seslendirdi. Festivalde bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,“Bizler bu güzel ilçemizde sizin daha mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanız için gayretle çalışıyoruz. Bu anlamda her alanda gayret gösterdiğimiz gibi kültür ve sanatı da önemsiyoruz.


ÇAYIROVA’DA BALKAN RÜZGÂRI ESTİ

Çayırova’mıza gelen kıymetli sanatçımız Resul Dindar’a çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Çiftçi’nin konuşmaları sonrası söz alan Resul Dindar, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye organizasyondan dolayı teşekkür etti. Başkan Çiftçi sanatçı, Dindar’a hediye takdim etti. Çayırova Belediyesi’nin Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile düzenlediği Balkan Kültür Festivali gerçekleşti. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi salonunda yapılan festivalde sanatçı Elvan Günaydın ve Rumeli Ekrem sahne aldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi festivale katıldı. Balkan müzikleriyle dolu gece büyük ilgi gördü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.