Çayırova’da iz bırakan konser

Çayırova’da iz bırakan konser

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen İz Bırakan Ezgiler konseri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Çayırova Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İz Bırakan Ezgiler konseri ile Çayırova’da sanat dolu bir akşam yaşandı. Nur Haktan’ın renkli sunumu ile gerçekleşen programda Şef Hakan Aykut’un öncülüğünde dev orkestra sahne aldı. Programda ezgi sanatçıları Alper Kış, Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya, Mustafa Demirci, Ömer Karaoğlu ve Taner Yuncuoğlu birbirinden güzel eserlerini hayranları için seslendirdi.

 

HEDİYE TAKDİMİ İLE SONA ERDİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi programda bir konuşma gerçekleştirdi. Çiftçi, “İz bırakan ezgilerle özellikle 90’lı yıllarda yüreklerimize dokunan o güzel isimleri bugün burada misafir ediyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler özellikle; kültür, eğitim ve sporla ilgili Çayırova’mıza bir kalite getirmek adına mücadele ediyoruz. Rabbime hamdolsun, Çayırova’nın adını bütün Türkiye’de duyurduk. Kültür etkinliklerimize bu sezon böyle güzel bir etkinlikle başladık. Haftaya da 3.sünü düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı’nın açılışını yapacağız” dedi. Program, Başkan Çiftçi’nin sanatçılara hediye takdimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.