Çayırova’da esnafın sesi oluyorlar

Çayırova’da esnafın sesi oluyorlar

Türkiye genelinde Parti genel merkezi tarafından başlatılan kayıtlı parti üyelerinin aranmasını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Çayırova SP, şimdi de ‘sesimiz bir’ sloganıyla mesleki gruplara göre Çayırova esnaflarını arıyorlar.

Türkiye genelinde Parti genel merkezi tarafından başlatılan kayıtlı parti üyelerinin aranmasını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Çayırova Saadet Partisi, şimdi de ‘sesimiz bir’ sloganıyla mesleki gruplara göre Çayırova esnaflarını arıyorlar.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan ilçe başkanı Yusuf Aksu “Bu hafta ilçemizde hizmet veren bay ve bayan kuaför esnaflarımızı arıyoruz. İlerleyen günlerde bütün esnaflarımıza ulaşacağız’ dedi, Aksu Açıklamasını şöyle sürdürdü.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının olumsuz yansımalarını maalesef ülkemizde ekonomik olarak en çok hisseden kesim yine salgınla mücadele kapsamında iş yerleri kapalı tutulan küçük esnaflarımız oldu. Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde partimizin başlattığı ‘sesimizbir’ çalışmasıyla bizlerde Çayırova da mesleki gruplara ayırarak esnaflarımıza ulaşıyoruz. Onların sıkıntılarını, beklentilerini ve önerilerini dinliyoruz.

SAADET’İN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Bu süreçte özellikle kapalı olan esnaflarımızın en önemli talepleri vergi yapılandırılması ve indirimi, BAĞKUR borçlarının ertelenmesi gerekirse silinmesi, elektrik, doğalgaz ve su faturalarının ertelenmesi ve indirim uygulanması gibi makul ve esnaflarımıza cansuyu olacak çözümler olduğunu görmekteyiz. Gücümüz yettiğince esnafımızın ve Çayırova’lı vatandaşlarımızın yanında olacağız. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle aşacağız’”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.