Çayırova’da Erbakan etkinliği

Çayırova’da Erbakan etkinliği

  Milli Görüş lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan vefatının yıl dönümünde dünya genelinde yapılan programlarla anılmaya devam ediyor.2011 Yılında...

 

 

Milli Görüş lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan vefatının yıl dönümünde dünya genelinde yapılan programlarla anılmaya devam ediyor.

2011 Yılında vefat eden 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının yıl dönümünde dünyanın çeşitli noktalarında yapılan programlarla anılmaya devam ediyor. Erbakan Haftası kutlamaları kapsamında geleneksel hale gelen ve her yıl çeşitli programlarla yad edilen Necmettin Erbakan’ı öğrencileri anmaya devam ediyor. Bu programlara bir yenisi de önceki akşam Çayırova Belediyesi kültür salonunda yapılan program oldu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı tarafından organize edilen geceye Avrupa İGMG kurucularından Necati Toprak, Milli Görüş’ün mihenk taşlarından araştırmacı, tarihçi yazar Ekrem Şama,  Gebze eski belediye başkanı Emin Akın, iyi parti ilçe başkanı Beyler Sevindik, ÖĞDER başkanı Muzaffer Çetin, Beyaz ay derneği başkanı Furkan Eşitti, meclis üyeleri, il yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda parti mensubu katılım sağladı. Geceye sanatçı Ammar Acarlıoğlu da ezgileriyle coşku ve heyecan kattı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.