Çayırova'da ENİŞMER'le Engelsiz Üretim

Çayırova'da ENİŞMER'le Engelsiz Üretim

 Çayırova Belediyesi bu kez de İŞKUR ile birlikte Engelli İş Merkezi adlı bir projeye imza attı.ENGELLİ VATANDAŞLAR İSTİHDAM EDİLECEKEngelli vatandaşların...

 

Çayırova Belediyesi bu kez de İŞKUR ile birlikte Engelli İş Merkezi adlı bir projeye imza attı.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İSTİHDAM EDİLECEK

Engelli vatandaşların istihdamı ile alakalı olan ENİŞMER projesinde çalışanlar büyük bir atölyede tüm sosyal hakları verilerek hem üretiyorlar hem de maaşlarını alarak 7'den 70'e her kesime örnek oluyor. Bölgenin sanayi bölgesi olmasını fırsat bilen Çayırova Belediyesi bu atölye ile hem büyük firmaların çözüm ortağı hem de sektördeki kalifiye eleman sorununu da çözmüş oluyor. ENİŞMER'de işi uzmanlarından öğrenen engelli vatandaşlar, bir müddet çalıştıktan sonra büyük firmalarda daha iyi şartlarda işe başlama şansı da buluyor. 50 kişilik oluşturulan atölyede elektrik sektöründen inşaat sektörüne kadar birçok ürün engelli personelin hünerli elleri tarafından üretiliyor.

BAŞKAN AKBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, zaman zaman atölyeyi ziyaret ederek hem personele moral veriyor hem de üretilen çalışmaları inceleme fırsatı buluyor. Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, "ENİŞMER'i kurarak engelli vatandaşlarımıza kalıcı olan geçici olmayan bir hizmeti sunmak istedik. İŞKUR ile birlikte bu projeyi başlattığımız için son derece mutluyum. Engelli kardeşlerimiz bu atölyelerde hem çalışıyor hem de ailelerine katkı sağlıyorlar. Topluma örnek oldukları için hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.