Çayırova ve Darıca’da törenlere gölge düştü

Çayırova ve Darıca’da törenlere gölge düştü

PROTOKOLÜN ÖNEMLİ KISMI KATILMADI:Çayırova ve Darıca’da ki 23 Nisan kutlamalarına protokolün önemli bölümü katılmadı. CHP ilçe başkanları yaşanan...

PROTOKOLÜN ÖNEMLİ KISMI KATILMADI:

Çayırova ve Darıca’da ki 23 Nisan kutlamalarına protokolün önemli bölümü katılmadı. CHP ilçe başkanları yaşanan bu duruma tepki gösterirken, Gebze protokolü ise  tam kadro 23 Nisan kutlamalarında yer aldı.

Çayırova ve Darıca’da ki 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına protokolün bir kısmı katılmadı, AK Parti ve MHP’den ise hiçbir temsilci yer almadı. Gebze’de ki törene ilçe protokolü tam kadro katıldı. 

Darıca’da ki 23 Nisan çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Burada ki törene  CHP’lilerin dışında katılan olmadı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk törene  devlet protokolü ile  partilerin katılmamasını eleştirerek, “Davetiyeyi bize Kaymakamlık gönderdi fakat  meydanda bizden başka kimse yoktu. Böyle bir şey kabul edilemez. 23  Nisan gibi bir önemli bayrama karşı kayıtsız kalanları kınıyoruz. Böyle bir önemli bayramı ne yazık ki yok saydılar”dedi.

ÇAYIROVA’DA KATILIM OLMADI

Çayırova’da ki törene sadece   Milli Eğitim Müdürü ile bir iki daire müdürünü katıldığını söyleyen CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “Her ne kadar  bu törenlerle ilgili olarak  değişiklik yapılsa da  ilçenin mülki amirinin, belediye başkanı ve öteki yetkilileri, siyasi partileri  törende görmek isterdik. Ancak  kimse katılmadı. CHP olarak  23 Nisan ve onun değerlerine sahip çıkmayı sürdereceğiz”diye konuştu.

Haber: Cengiz Akgün


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.