Çayırova Siyahi çeyrek finali, Gebze Cosmos bronzu ıskaladı

Çayırova Siyahi çeyrek finali, Gebze Cosmos bronzu ıskaladı

Çayırova’da bu dönemin ikinci sokak basketbolu turnuvasında Gebze Cozmos’a elenen Çayırova Siyahi Beyazlar çeyrek finali; Küçükçekmece Kayadibi’ye elenen Gebze Cozmos da üçüncü sırayı ıskaladı

Çayırova’da bu dönemin ikinci sokak basketbolu turnuvası, maç hikâyeleriyle hala konuşuluyor. Gebze temsilcisi Cozmos; Çayırova temsilcisi Siyahi Beyazlar’ı

5004.jpg

Enes Erkoç’un adeta son saniye basketiyle yendi.

BİRİ ÇEYREK FİNALİ…

 

enstantane-5.jpg

Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın oğlu Furkan Turan’ın da forma giydiği Siyahi Beyazlar, rakibine son saniyede pes edince çeyrek finali elinin tersiyle itti çünkü…

DİĞERİ ÜÇÜNCÜ SIRAYI…

 

cozmos.jpg

Berkay Eren, Enes Erkoç, Gökmen Kadir Baş, Ozan Şen ile mücadele eden Gebze Cozmos çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi ancak ötesine geçemedi.

 

Turnuvaya bu yıl ikinci kez ancak farklı bir kadroyla; Berkay Eren, Enes Erkoç, Gökmen Kadir Baş, Ozan Şen’den oluşan ekiple katılan Gebze Cozmos, çeyrek finalde İstanbul Küçükçekmece temsilcisi Kayadibi’ye elendi. O Kayadibi de üçüncü olunca turnuvada Berkay Eren, Enes Erkoç, Gökmen Kadir Baş, Ozan Şen ile mücadele eden Gebze Cozmos da turnuva üçüncülüğünü ıskaladı.
 

SON YARIM DAKİKAYA

19-19 BERABERE GİRDİLER

 

5001-001.jpg

Öte yandan Gebze Cozmos ile Çayırova Siyahi Beyazlar arasındaki mücadele; turnuvanın en çekişmeli maçlarından biri, belki de en çekişmelisi oldu.

5002-001.jpg

Maçın son yarım dakikasına taraflar 19-19 eşitlik ile girdi. O yarım dakika içinde her iki tarafta en az ikişer defa sayı için potayı yokladı ama tutturamadı.

5003-001.jpg

Bitime 8 saniye kala takımı adına bir kez daha sayı arayan Enes Erkoç bu sefer potanın filelerini tutturdu.

DOSTLUK KAZANDI

dostluk.jpg

Müthiş çekişme sona erdiğinde taraflar birbirine tebrik edip başarılar diledi.

dostluk-2.jpg

Turnuvanın en güzel enstantenelerinden biri bu esnada yaşanırken bitime ramak kala kaydettiği basketle takımının çeyrek finale kadar önünü açan

5005.jpg

Enes Erkoç takım arkadaşlarının tebriklerini de kabul etti.

 

 

Cozmos’da forma giyen Enes Erkoç’un Çayırova Siyahi Beyazlar filesine bıraktığı “son saniye” sayısı fotoğraf makinemize haber içine yaydığımız kareler ile yansıdı. Genç basketbolcuyu arkadaşları da tebrik etti.


 

**

Turnuva için tatilini kesti

 

** Turnuvayı Çayırova Belediyesi Dış Saha Genel Koordinatörü, eski BMÜ Lütfü Cantemur; AKP İlçe yönetiminden İsrafil Kanbul ve memleketi Refahiye’den turnuva için erken dönen Selim Ekinci de takip etti

 

Çayırova Belediyesi’nin sokak basketbolu turnuvasını birbirinden renkli simalar yerinde takip etti. Onlardan biri; Çayırova Belediyesi Dış Saha Genel Koordinatörü Lütfü Cantemur oldu. Cantemur, Ziyaettin Akbaş’ın başkanlığındaki 2004-2009 döneminde, AKP’den Çayıorova Belediye Meclis Üyeliği yapmıştı. Akbaş dönemi turnuvayı da anımsayan Cantemur, “Belediye başkanımız bu dönem gençlere ve spora, o dönemden daha fazla önem veriyor” dedi.

REFAHİYE’DEN ERKEN DÖNDÜ

AKP Çayırova İlçe yönetim kurulundan Selim Ekinci memleketinde; Erzincan’ın Refaniye İlçesi’nde idi. Ekinci turnuvadan ötürü bir nevi tatil sayılan memleket gezisini sona erdirip ilçeye erken dönüş yaptı.

Yine AKP Çayırova İlçe yönetiminden İsrail Kanbul da teşkilatını temsilen turnuvayı yerinde takip etti.

AKP heyeti Gebze temsilcisi Cozmos; Çayırova temsilcisi Siyahi Beyazlar’ı 20-19 yendiği maç sonrası takımın oyuncalarından, Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın oğlu Furkan Turan ve kardeşi Tolga Turan ile de bir süre sohbet etti. Siyahi Beyazlar’ı mücadeleci oyunlarından ötürü kutladı.

sporcularla.jpg

Soldan sağa – Furkan Turan, Tolga Turan, Lütfü Cantemur, Selim Ekinci, İsrafil Kanbul

ucleme-010.jpg

Birbirinden hiç ayrılmayan; -soldan sağa- Selim Ekinci, İsrafil Kambul ve Lütfü Cantemur önceki akşam bir çay sohbetinde.

yonetim-049.jpg

Selim Ekinci, İsrafil Kambul ve Lütfü Cantemur; Çayırova Belediye Basın’dan Ali Yeşilyurt (sağdan ikinci) ile.

israfil.jpg

 

AKP Çayırova İlçe yöneticisi İsrafil Kambul turnuvaya olan ilgiden memnun olduklarını söyledi.

 

 

 

**

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.