Çayırova protokolü şehit aileleri ile iftar yaptı

Çayırova protokolü şehit aileleri ile iftar yaptı

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi Şükran Gözen Şehit aileleri, Gazilerimiz ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

iftarr-(2).jpg

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi Şükran Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı. İftar programında bir konuşma yapan Kaymakam Gözen, “Ülkemizin istiklal mücadelesi verdiği böyle bir dönemde, geçmişten bugüne vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi dualarla andık. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini de böyle bir programla ağırlayarak her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Gerek terörle mücadelede gerek vatan savunmasında ve gerekse 15 Temmuz Darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Kaymakam Gözen’in ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci bir konuşma yaptı. Başkan Demirci, “Bizler, sevgimizi ve yüreğimizi başımızın tacı olan şehit ve gazi aileleriyle paylaşmalıyız. Her zaman güvenlik güçlerimizin ve devletimizin yanındayız.  Şehit ailelerimiz için de üzerimize düşen her desteği sağlamak bizlerin onlara karşı borcu. Program koordinatörü Çayırova Kaymakamlığımıza şükranlarımı sunuyorum. Güzel işlere desteklerimiz her zaman devam edecek. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerine sabır, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.