Çayırova Özgürlük’te iftar açtı

Çayırova Özgürlük’te iftar açtı

  Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programlarının bir yenisi Özgürlük Mahallesi Mevlana...

 

 

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programlarının bir yenisi Özgürlük Mahallesi Mevlana İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’in katılımı ile gerçekleştirilen iftar programına mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.

Başkan Mahmut Civelek Özgürlük Mahallesi’ne Konuk Oldu

 

Özgürlük Mahallesi Mevlana İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın yanı sıra AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri katıldı. İftar öncesi vatandaşlara sohbet ederek iftar programını sürdüren başkan Civelek, daha sonra başkan Akbaş ve beraberindekiler ile birlikte yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Mevlana İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte iftarını açan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, gerçekleştirdiği konuşmasında anlamlı mesajlar verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.