Çayırova ilçe başkanı görevinden ayrıldı

Çayırova ilçe başkanı görevinden ayrıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın görevinden ayrıldığını duyurdu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın alınan karar doğrultusunda görevinden ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili basın açıklaması yayınlayan Yıldız, “İYİ Parti Kocaeli’deki seçim öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilçe teşkilatlarımızda yeni yapılanma sürecini başlatmıştık. Kandıra ilçemizdeki görev değişikliğinin ardından bir diğer değişikliği de Çayırova ilçemizde hayata geçirdik.

 

EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti’mize bugüne kadar hizmet sunan Çayırova ilçe başkanımız Mehmet Şeref Uzunal görevinden ayrıldı. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Çayırova ilçemizde de İYİ’lik hareketimize, İYİ Parti’mize büyük bir teveccüh var. Pek çok isim ilçe yönetiminde yer almak istediğini bize bildirdi. İYİ Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu ile birlikte önümüzdeki günlerde gerekli çalışmaları tamamlayarak yeni ilçe başkanımızı göreve atayacağız. Hepimiz için hayırlı olsun, rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın” dedi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.