ÇAYIROVA G.B İDDİALI GELİYOR

ÇAYIROVA G.B İDDİALI GELİYOR

  Çayırova Gençlerbirliği İstanbul Kartal’dan 1.Amatör Küme’de mücadele eden Yunusspor ile karşılaştı. Çayırova temsilcisi İstanbul...

 

 

Çayırova Gençlerbirliği İstanbul Kartal’dan 1.Amatör Küme’de mücadele eden Yunusspor ile karşılaştı. Çayırova temsilcisi İstanbul ekibini 2-1 yendi.

 

 

GOLLER GÖKHAN VE REGAİPTEN

Bu sezon Birinci Küme'de gözünü zirveye diken Çayırova Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını önceki gün şekerpınar Stadı'nda İstanbul ekibi Yunusspor ile oynadı. İlk yarının golsüz geçtiği hazırlık maçında goller ikinci yarı geldi. Çayırova ekibini galibiyete taşıyan goller Gökhan ve Regaip'ten geldi. Çayırova Gençlerbirliği'nin oynadığı etkili futbolla Süper Lig hedefi için hazır olduğu görüldü.

 

İYİ FUTBOL OYNAMAK

Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan takımın Teknik Direktörü Hakkı Güçlüer öncelikli hedeflerinin Amatör Süper Lig olduğunu söyleyerek, “Amacımız Amatör Süper Lig'e çıkmak ama bundan daha da önemlisi ahlaklı olmak ve iyi futbol oynamaktır. Çayırova Gençlerbirliği olarak bunun üzerine çalışıyoruz. Ona göre kadromuzu kurduk. İnşallah başarı peşinden gelecektir” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.