Çayırova DEVA’dan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Çayırova DEVA’dan Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştiren ve yönetimini oluşturan Çayırova DEVA Partisi, ilçe genelinde ki ziyaretlerine de başladı.

Ziyaretlerine ilk olarak İlçe Kaymakamı ile başlayan Çayırova DEVA Partisi yönetimi bugün öğlen saatlerinde Şekerpınar’da bulunan kaymakamlık binasına gelerek makamında Kaymakam Hasan Gözen’i ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetiminin yanı sıra ziyarete İl Yöneticisi Ensar Emir’de katıldı.

Yapılan ziyaretten ötürü DEVA Partisi yöneticilerine teşekkür eden Kaymakam Gözen, hayırlı olsun dileklerini de iletti. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise “Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen Beyefendiyi; İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ensar Emir Bey ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla makamında ziyaret ettik. İlçemiz ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz görüşme ve misafirperverliği için Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunarım” dedi. Başkan Saraç ayrıca ilçe genelinde ki ziyaretlerinin de devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.