ÇAYIROVA BESYO HAZIRLIK KURSU KAZANDIRIYOR

ÇAYIROVA BESYO HAZIRLIK KURSU KAZANDIRIYOR

Emrah Şensoy idaresinde 11 yıldır faaliyetlerini sürdüren Çayırova Besyo hazırlık kursu bu alanda yetiştirdiği öğrencilerle zirvede yer alıyor.

Emrah Şensoy idaresinde 11 yıldır faaliyetlerini sürdüren Çayırova Besyo hazırlık kursu bu alanda yetiştirdiği öğrencilerle zirvede yer alıyor. 2020-2021 sezonunu %100 başarıyla tamamlayarak bütün öğrencilerine kazandıran Çayırova Besyo 2021-2022 sezonunun startını vererek kayıt alınımına başladı.

YÜZDE YÜZ BAŞARI

Çayırova bölgesinde 11 yıl önce başlattığı çalışmalarıyla yüzlerce kişinin hayatına dokunan Çayırova Besyo Hazırlık kursu bir çok alanda profesyonel bir eğitim veriyor.

Çayırova Besyo Hazırlık Kursu'nun kurucusu ve koordinatörü Emrah Şensoy çalışmalarıyla ilgili önemli  bilgiler aktardı. Şensoy; '   11 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği,Spor yöneticiliği,Antrenörlük,Polis meslek yüksek okulu(lise mezunları için),Milli Savunma Üniversitesi(Subay ve Astsubay),Polis Meslek Eğitim Merkezi(Önlisans ve lisans mezunları için),bekçilik ve spor liseleri gibi özel yetenek sınavı ile öğrenci alan tüm okullara öğrenci hazırlıyoruz.Ülkemizde bu tarzda hizmet veren kursların ortak platformu olan Besyocuyuz.com un en başarılı kurslar içerisinde gösterdiği ve Kocaeli ilinde önerdiği kurslardan biri olarak 2021 2022 yılı çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.2020-2021 sezonunu %100 başarı ile tamamlayarak bütün öğrencilerimizi kazandırdık.Gebze Darıca Çayırova ve Tuzla bölgesinden öğrenciler ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.