Çayırova Belediyesinin acı kaybı

Çayırova Belediyesinin acı kaybı

Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde görevli personel Ali Kabakkaya'nın çocukları Can ve Kübra Kabakkaya korkunç bir trafik kazasında yaşamlarını...

Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde görevli personel Ali Kabakkaya'nın çocukları Can ve Kübra Kabakkaya korkunç bir trafik kazasında yaşamlarını yitirdiler. Meydana gelen kazada 5 kişi yaşamını yitirdi. Sezer Kabakkaya(28) yönetimindeki 34 UR 9070 plakalı otomobil ile Çayırova'dan Ordu'nun Gölköy ilçesine fındık toplamaya giden Kabakkaya ailesi Samsun-Ordu karayolunun 56. kilometresi Yukarı Sögüt mevkiinde kaza geçirdi.

FINDIĞA GİDİYORLARDI

Çayırova'ya gelen bilgiye göre Ordu'nun Fatsa ilçesinden Samsun'un Çarşamba ilçesine meyve ve sebze satın almaya giden İbrahim İlişe (35) idaresindeki 52 KB 592 plakalı kamyonet, direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjden karşı şeride geçerek Sezer Kabakkaya'nın otomobili ile çarpıştı. Meydana gelen korkunç trafik çarpışmada, araç sürücüleri İbrahim İlişe ve Sezer Kabakkaya yaralanırken, Can Kabakkaya (16), Kübra Kabakkaya (20), Hatice Demirbaş (42), Nazar Demirbaş (10) ve Hava İlişe (65) hayatlarını kaybettiler. Yaralanan araç sürücüleri Terme Devlet Hastanesi ile Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.