Çayırova Belediyesi tiyatro Grubu “Doktor”u Sundu

Çayırova Belediyesi tiyatro Grubu “Doktor”u Sundu

  Çayırova Belediyesi tarafından oluşturulan tiyatro grubu ikinci gösterisi ile tiyatro severlerin karşısına çıktı ve izleyenlerden tam not...

 

 

Çayırova Belediyesi tarafından oluşturulan tiyatro grubu ikinci gösterisi ile tiyatro severlerin karşısına çıktı ve izleyenlerden tam not aldı. 

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda oluşturulan ve eğitimlerini başarı ile tamamlayan tiyatro grubu öğrencileri Doktor isimli ikinci gösterisi ile sahne aldı. Usta tiyatrocu ve yönetmen Kemal Şamdanlı nezaretinde 3 aylık eğitimlerini tamamlayan tiyatro ekibi sahneledikleri performans ile usta oyuncuları aratmadılar. Tiyatro severlerinde büyük ilgi gösterdiği Doktor isimli tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı. Yazarlığını ve yönetmenliğini Kemal Şamdanlı’nın yaptığı oyun içerisinde çayırova’da yaşayan çocuklar yetenekleri ile süsledikleri dans ve müzik ağırlıklı gösterileri dakikalarca ayakta alkışlandı. Çayırova Belediyesi Kültür salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununda bir doktorun başından geçen komik olaylar komedi tarzında anlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.