“Çay Simit İzmit’ten’’ muhteşem başlangıç

“Çay Simit İzmit’ten’’ muhteşem başlangıç

İzmit’i canlı tutmak ve kent bilinirliğini artırmak için gerek kültürel gerek sosyal birçok aktivite gerçekleştirdi

İzmit’i canlı tutmak ve kent bilinirliğini artırmak için gerek kültürel gerek sosyal birçok aktivite gerçekleştirerek tüm İzmitlileri ortak bir paydada buluşturan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bugün sosyal medya hesaplarından yayınlanarak kentlilerle buluşan ‘Çay Simit İzmit’ sohbetleriyle İzmitlilere yeni bir değer kazandırdı. Her ay ünlü isimlerin İzmitlilere konuk olacağı bu programda ilk ünlü konuklar Cem İşçiler ile Fatma Turgut oldu.

 

BOMBA İSİMLERLE İLK BÖLÜM 

İlk ulusal İzmit programı olan Çay Simit İzmit’in ilk bölümünü merakla bekleyen İzmitliler ekran başında videonun yayınlanmasını bekledi. ‘Çay Simit İzmit’ programının ilk ünlü konukları Fatma Turgut ve Cem İşçiler ilk bölümde ağırlanmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Model grubunun solist ismi olarak tanınan ve ardından sanat kariyerini tek başına sürdüren Fatma Turgut ile başarılı stand-up gösterileriyle kendini sevdiren Cem İşçiler ilk bölüm konukları olarak hafızalarda kalırken programın moderatörlüğünü ünlü oyuncu ve sunucu Çiçek Dilligil üstlendi.

 

İZMİT SİMİDİNE BAYILDIK

İzmit Belediyesi Atatürk Evi’nde çekilen program 15 Mayıs Cumartesi (dün) saat 17.00’de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in youtube hesabından yayınlandı. İlk önce müzeyi dolaşan ve ardından keyifli sohbetlerine başlayan ünlü konuklar, İzmit’in simidini konuşarak programın açılışını gerçekleştirdi. Çiçek Dilligil, “Siz İzmit’in simidini bilir miydiniz? Ben tam bir simit canavarıyım. İzmit’in simidinin müptelası olduk. Onun için de programa ‘Çay Simit İzmit’ dedik ve ilk konuklarımızsınız. Hepimize hayırlı olsun. Sevgili İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet bizi bir araya getirdi ve böyle bir imkan sundu. Kendisine teşekkür ediyoruz” diyerek programı açtı.

 

NEŞE İÇİNDE BİR SOHBET

Kocaelispor’un kuruluş yıl dönümü olan 24 Nisan’ı başkan Hürriyet’in Dünya İzmitliler Günü olarak kentlilere hediye ettiğini duyan konuklar bu anlamlı jesti oldukça beğendi. Çiçek Dilligil’in samimi ve sıcak sorularıyla neşeli geçen program, Fatma Turgut’un sesiyle ve Cem İşçiler’in esprileriyle herkesi mest etti. Programda ünlü konuklara İzmit Kafası Dergisi ve Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor Dergisi tanıtıldı, ardından hediye edildi. 

 

PAYLAŞARAK DESTEKLEDİLER

Yepyeni ünlü konuklarla her ay gerçekleştirilecek olan Çay Simit İzmit programı ünlü isimlerin de, İzmitlilerin de büyük ilgisini görürken gelecek bölümde kimlerin yer alacağı şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan akşam saatlerinde yayınlanan programın ardından birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından programı paylaşarak beğenilerini ve desteklerini ortaya koydu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.