“Çay dağıtılması bizleri derinden üzmüştür”

“Çay dağıtılması bizleri derinden üzmüştür”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Rize ve Artvin’de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden ve mağdur olan vatandaşlarımızın acılarına merhem olması beklenirken otobüs üzerinden çay dağıtması bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu’nun olağan haftalık toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya ilçe başkanı Mustafa Türel başkanlık etti. Toplantı sonrası genel ve yerel gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Rize ve Artvin’de yaşanan sel felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın afet bölgesine ziyareti sırasında orada hayatını kaybeden ve mağdur olan vatandaşlarımızın acılarına merhem olması beklerken otobüs üzerinden çay dağıtması bizleri derinden üzmüştür.

“GEREKLİ ÖNLEMLER ACİLEN ALINMALI”

Son zamanlarda Karadeniz bölgemizde yaşanan sel felaketleri bizleri düşündürmektedir. Bu afetlerle beraber yaşanan can kayıpları ve maddi zarar neticesinde birçok sebep ortaya atılmaktadır. Bu sebepler gerek dere yataklarına kurulan şehirler gerek HES santralleri olarak görülmektedir. Bu gerekçelerin doğrululuğunu ya da yanlışlığının ortaya konulması gerekmekte ve gerekli önlemler acilen alınması için adımlar atılmalıdır” dedi. 

 

Haber: Hanifi SURUN

 

cay.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.