Çay bahane sohbet şahane

Çay bahane sohbet şahane

  Düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayında da Gebzelilerin yegâne buluşma ve dinlenme merkezi haline gelen Gebze Kent Meydanı her akşam vatandaşların...

 

 

Düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayında da Gebzelilerin yegâne buluşma ve dinlenme merkezi haline gelen Gebze Kent Meydanı her akşam vatandaşların akınına uğruyor. Gebzelileri meydanda yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hemşerilerini, 8 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da düzenlenecek kent bayramlaşmasına davet etti

 

 

 

ÇAY BAHANE SOHBET ŞAHANE

Gebze Kent Meydanı, Ramazan ayında da her akşam cıvıl cıvıl. Hizmete girdiği günden bu yana Gebzelilerin gözde mekanları arasında başı çeken Gebze Kent Meydanı Ramazan ayında da dolup taşıyor. Gebze Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Ramazan ayı programlarının tek adresi haline gelen Gebze Kent Meydanı, kentin Sultan Ahmet Meydanı olmaya aday. Gebze Kent Meydanı’nda Başkan Köşker’in talimatıyla kurulan ve Gebzelilere ücretsiz ikramların yapıldığı çayhaneye gelen vatandaşlar, her akşam sahne alan fasıl heyetinin seslendirdiği müzik eşliğinde çaylarını keyifle yudumluyor.

ÇOCUKLARIN EĞLENCE MEYDANI

Ramazan ayı boyunca düzenlenen özel program ve etkinliklerle rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı dolu dolu yaşayan Gebzeliler aileleriyle birlikte, her akşam adeta meydana akın ediyor. Meydanda kurulan atlıkarıncada çocuklar gönüllerince eğlenirken anne babaları ise, kent meydanına kurulan stantlardan alışveriş yapabiliyor. Başkan Köşker, 60 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan Gebze Kent Meydanı’nda bulunan müzikli ışıklı gösteri havuzunda her akşam sergilene su oyunlarını ilgiyle takip eden Gebzelileri yalnız bırakmıyor.

BAYRAMLAŞMAYA DAVET

 

Köşker, vatandaşların çayhane sohbetlerine konuk oluyor, sorunları ilk elden dinliyor, hizmetleri soruyor. Vatandaşların ve özellikle de çocukları geri çevirmeyen Başkan Köşker, onlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor. Meydanda her akşam Ramazanın keyfini aileleriyle birlikte yaşayan Gebzelileri Başkan Köşker; bayram namazının kılınacağı ve Ramazan ayının 1. günü saat 10.30’da düzenlenecek kent bayramlaşmasının yapılacağı Gebze Kent Meydanı’na davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.