Çatlıların Turnuvası’nda şampiyonluk Çöğender’in

Çatlıların Turnuvası’nda şampiyonluk Çöğender’in

Körfez Erzurum Çatlılar Derneği Gençlik Kolları tarafından bu yıl ilki düzenlenen Köyler Halı Saha Futbol Turnuvası finalinde Çöğenderspor rakibi Oyukluspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

FİNAL MAÇI HEYECANI

Körfez Erzurum Çatlılar Derneği Gençlik Kolları tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve gelecek yıldan itibaren geleneksel olarak devamı sağlanacak olan 2019 Yılı Köyler Halı Saha Futbol Turnuvası, final karşılaşması ile sona erdi. Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi yanındaki halı sahada düzenlenen final karşılaşmasında Çöğender Spor ile Oyuklu Spor takımları karşı karşıya geldi.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Final mücadelesini izleyenler arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, Kocaeli Erzurum Çatlılar Derneği Başkanı Selami Laçin, Gençlik Kolları Başkanı Bedri Yaşar, meclis üyeleri ile çok sayıda davetli izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.