“Çarşı’nın prestijini arttıracağız”

“Çarşı’nın prestijini arttıracağız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Eski Çarşı Derneği’ni ilçe teşkilatında ağırladı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Adayımız Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı. Bu anlamda Gebze’nin geleceğiyle ilgili birçok proje üretecektir. Bu seçimler yerel seçim olmasının haricinde ülkenin de beka meselesidir. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Gebze’den güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.

PRESTİJİ ARTACAK
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Biz proje ve hizmet siyaseti yapacağız. Gebze’de yaşayan her kesime, her gönüle dokunan projeler hayata geçireceğiz. Gebze gündüz nüfusu bir milyonun üzerinde olan bir şehir. Bu anlamda çarşımızda Gebze’nin vitrini konumunda. Gebze’nin vitrininin prestijini arttıracak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Seçim beyannamemiz çok kısa sürede hazır olacak. Projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

MİLLET BAHÇESİ
Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini söyleyen Büyükgöz, “Gebze’nin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak, özellikle gençlerimizin vakit geçirebileceği alanları şehrimize kazandıracağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği tevazu, samimiyet ve gayret şemsiyesine uygun olarak gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Askeri kışla millet bahçesi olarak düzenlenerek milletimizin hizmetine açılacak. Yine tarihi önemi yüksek olan Hünkar Çayırı’na gelecek nesillerin ‘bu proje şu tarihte yapıldı’ diye anlatacağı bir proje hayata geçireceğiz. Burası da yine millet bahçesi olarak hizmete açılacak. Gebze’nin sporda, kültürde, sosyal hayatta ve projelerde öncü bir kent konumuna tanışmak için 1 Nisan’dan itibaren kolları sıvayıp, vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız.” dedi.
Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise, “Gebze’de Zinnur Büyükgöz partimiz tarafından aday olarak gösterildi. Güzel hizmetler ve projeler üreteceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.