Carrefoursa’da TİS  haftaya başlıyor

Carrefoursa’da TİS haftaya başlıyor

Engin Şimşek başkanlığındaki Tez Koop-İş Sendikası Gebze Şubesi’nde yönetim kurulu yoğun gündemle toplandı. TİS görüşmelerinin haftaya başlayacağı Carrefoursa için taslak hazırlanırken Baldur grevine destek ziyareti kararı da alındı

Tez Koop-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin bir süre önce gerçekleşen kongresinde güven tazeleyerek şube başkanlığına yeniden seçilen Engin Şimşek başkanlığındaki 9’ncu dönem yönetimi yoğun gündemle toplandı. Toplantıda yönetim eksiksiz toplandı.

TEMSİLCİ ATAMALARI YAPILDI

 

yonetiiim.jpg

Başkan Şimşek ile birlikte Şube İdari Sekreteri Onur Tan Turan, Şube Mali Sekreteri Ömer Aras ve Şube Örgütlenme Sekreteri Filiz Konur ile birlikte başlangıcından bir süre sonra Şube Eğitim Sekreteri Engin Paracı’nın katılımı ile birlikte yeni dönemin baştemsilci ve temsilcilerinin ataması gerçekleşti.

TİS GÖRÜŞMELERİNE HAZIRLIK

Tez Koop-İş Gebze Şubesi’nin örgütlü olduğu TÜBİTAK, Gebze Teknik Üniversitesi, Gümrük Bakanlığı, SGK ve Carrefour’sa da imzalanacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin taslakları üzerinde uzun süre duruldu. Başkan Şimşek, Carrefoursa’da görüşmelerin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını söyledi. Toplantıda ayrıca pandemi sürecinde özellikle zincir marketlerde ağırlaşan çalışma koşulları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

BALDUR’A DESTEK ZİYARETİ

DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlü olduğu Baldur Süspansiyon’da 25 Aralık 2020 günü başlayan greve dayanışma ziyaretinin de kararlaştırıldığı toplantıda memleket konuları üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.