Canınız sağ olsun çocuklar!

Canınız sağ olsun çocuklar!

Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Kocaeli Şampiyonu olan Darıca Zeki Gezer Orta Okulu Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Tur Grup maçları grup finalinde elendi.

Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Kocaeli Şampiyonu olan Darıca Zeki Gezer Orta Okulu Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Tur Grup maçları grup finalinde Düzceli rakibine mağlup oldu ve elendi.

Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Kocaeli Şampiyonu olan Darıca Zeki Gezer Orta Okulu Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Tur Grup maçları grup finalinde Düzceli rakibine mağlup oldu ve elendi.
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER
İlk maçında Bilecikli rakibini 25-12 ve 25-3 mağlup eden ekibimiz ikinci maçında da Zonguldaklı rakibini 2-1 mağlup etti. Salonu olmayan ve son derece zor şartlarda çalışarak şampiyon oldukları için “Mucize takım” olarak nam salan Darıca Zeki Gezer Orta Okulu üçüncü maçta Düzceli rakibine 27-25 ve 25-23’lük setlerle mağlup oldu ve elendi.
ONUR ONASI: ÇOK ÜZGÜNÜZ
Takımın genç ve başarılı beden eğitimi öğretmeni, Mucize Takımın kurucusu Onur Onası “İlk iki maçımızı hasarsız geçtik. Bolu’da da yoğun bir kar bizi karşıladı. Maçlarımıza giderken bir zahmet çektik ancak yine de rakiplerimizi devirmesini bildik. Üçüncü maçta Düzceli rakibimize çok iyi mücadele etmemize rağmen yenildik. Gerçekten çok üzgünüz. Sporcularım hem şehrimizi, hem okulumuzu başarı ile temsil etti” dedi.img_9270.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.