“Çanakkale ruhunda birleşmek zorundayız”

“Çanakkale ruhunda birleşmek zorundayız”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Çanakkale’yi geçilmez yapan o inanç ve kardeşlik ruhunda birleşmek zorundayız”dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, " Bağımsızlık, özgürlük, birlik ve beraberlik ruhuyla kazandığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin topuyla tüfeğiyle verdiği onurlu mücadelenin bir sonucudur." ifadesini kullanan Türel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm Şehit ve Gazileri rahmetle ve şükranla andığını kaydetti.

Türel, “ Bu vatan ecdadımızın canları pahasına koruyup bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız.

ÇANAKKALE RUHUNDA BİRLEŞMEK

Bizlere düşen sorumluluk Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak iradeyi ortaya koymaktır. Çanakkale’yi geçilmez yapan o inanç ve kardeşlik ruhunda birleşmek zorundayız.  Ülke ve Dünya olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde en büyük güvencemiz, geçmişte olduğu gibi, yine kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz olacaktır.  Bu temenni ile, milletimizin Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.