Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası programında çocuk ve gençlerin hem bilim ve teknolojiye hakim hem de milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesini hedeflediklerini belirtti. Özlü, "Güçlü Türkiye, sadece güçlü teknolojisiyle değil; güçlü karakterli nesilleriyle yükselecektir" dedi.

Başiskele Belediyesi tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program organize edildi. Karşıyaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Başiskele Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin Demirhan, Başiskele İlçe Müftüsü Cemil Demir, Başiskele Din Görevlileri Derneği ve Barbaros Cami İmam Hatibi Kadir Çelikiz ile ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Başiskele Müftülüğü Baş Vaizi Muhammed Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, bu yıl "Cami ve Sosyal Hayat" temasıyla kutlanan haftanın önemine dikkat çekti.iha

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.