Çalışmaları yerinde denetledi

Çalışmaları yerinde denetledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye teknik ekibi ve İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık ile birlikte Bağdat Caddesi’nde başlatılan yer altı yağmur suyu çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Yoğun yağmur döneminde yaşanan taşkınların ortadan kaldırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şayir, “ilçemizdeki altyapı çalışmalarını da aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. İSU ekiplerimizle birlikte ilçemizdeki yağmur suyu şebekesinin yenilenmesi için çalışmalarımız sürüyor.

ALTYAPI SORUNLARI ORTADAN KALKACAK

Bağdat Caddemizde yaşanan yağmur suyu taşkınlarının önlenmesi için başlatılan çalışmalar, planlanan çerçevede hızlı ve titiz bir şekilde devam etmektedir. Etap etap devam eden çalışmalar sonrası inşallah altyapı sorunlarımızda yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. İSU Şube Müdürü Özay Numan Yandık ve ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ”dedi. 

Başkan Şayir incelemelerin ardından mahallede yer alan iş yerlerini ziyaret ederek, hem çalışmaları anlattı, hem de esnafların sorun ve isteklerini dinledi. 


4-457.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.