ÇAKMAK’A YILMAZEL VE ARKADAŞLARI NİYE KIZDI Kİ..

ÇAKMAK’A YILMAZEL VE ARKADAŞLARI NİYE KIZDI Kİ..

Kimi AKP’lilerin içinde tutamadığı CHP antipatisi Çayırova’da Çiftçi’ye, “Dilovası’nda da meclisi terk ettiler!” dedirtmişti. Gebze Meclisi’nde de Yaşar Çakmak aslında, “Yaparsa CHP yapar” dedi. Yılmazel ve arkadaşlarının kızmasına, anlam verilemedi

Yorum Haber

 

“Bahsettiğiniz öneriler setini çok detaylı bir şekilde ben de inceledim. Siz de iktidar olursanız onları uygularsınız, biz de onu görürüz. Bize, ‘Türkiye’nin herhangi bir yerinde uygulanmış somut örneğini gösterin’ dediğimde, şaşırdınız!”

 

YILMAZEL’DEN ÇOK SERT TEPKİ

 

Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili olan, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri Meclis Üyesi Yaşar Çakmak’ın performans programına dair bir önergesi dahi kabul edilmeyen CHP Grubu’nun eleştirilerine verdiği yanıtta sarf ettiği bu sözler mecliste CHP Grubu’nun sert tepkisini çekerken özellikle Şahin Yılmazel’in hayli sinirlendiği, AKP sıralarına doğru hayli hararetli sözler sarf ettiği görüldü.

 

“MECLİSİ DİLOVASI’NDA DA TERK ETMİŞLER!”

 

 

Çakmak’ın bir bütün halinde neler söylediğine belediye meclisine dair diğer haberlerimizde, yarın öbürgün elbette yer vereceğiz ama CHP Grubu’nun Çakmak’a tepkisi, anlamsızdı. Kimi AKP’lilerin bazen içinde tutamadığı CHP antipatisi ve fobisi Çayırova’da Bünyamin Çiftçi’ye, “Dilovası’nda da meclisi terk ettiler!” dedirtmişti.

 

“BİZ TEK TİPÇİYİZ. ÖZGÜN

PROJEYİ DE CHP YAPAR” DEDİ!

 

Çakmak da aslında, “Yaparsa CHP yapar” dedi. Çakmak’ın, “Yaparsa CHP yapar dediği 16 madde arasında örneğin “Şeffaf” belediyecilik de yer alıyor. Çakmak, “Önerilerinizin Türkiye’de bir örneği var mı?” derken yerellerde özgün projeleri üretse üretse CHP’lilerin üreteceğini; AKP’lilerin 81 ilde ve ilçelerinde genel merkez tarafından üretilen tek tip projeleri hayata geçirmekten ötesini yapamayacağını söylüyor. Çakmak, CHP yerel iktidarı için daha ne desin?

 

 

 

sahin.jpg

 

Şahin Yılmaz, AKP Meclis Üyesi Sadık Güvenç (ön plandaki) ile 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.